logo INVORM

Wij zijn IN VORM, met een nooit aflatende energie geven wij vorm aan visuele communicatie. Dat doen we door op eigen wijze naar de wereld te kijken en dingen op onze manier te doen. Een tikkeltje eigenwijs zijn we dus wel, maar altijd met een scherp oog voor de doelen van de opdrachtgever.

We zijn fan van duidelijke taal, niets is zo vervelend als achteraf constateren dat iedereen andere verwachting had. Zeg ons wat je wilt bereiken, dan gaan we dat regelen. No-nonsense!

We bedenken en maken werk waar we van houden. Dat zorgt voor enthousiasme bij onze opdrachtgevers en geeft ons een heleboel energie. Energie dat ons werk op zijn beurt ook weer uitstraalt. Dat betekent niét dat we alleen maar van mooie dingen houden. We worden vooral blij van effectief werk. Natuurlijk zijn we stiekem ook estheten, maar soms vraagt de situatie nu eenmaal om een minder gelikte of misschien zelfs platte oplossing. Creatief én effectief werk om van te houden. Dat we naderhand kunnen zeggen: dat hebben we toch maar mooi gefikst.