logo INVORM

yvonne

Yvonne Oostrijk

(Eliomys quercinus)

Sinds 1997 ben ik zelfstandig grafisch vormgever. Ik voel mezelf nog altijd een enorm goudvinkje dat ik dit werk mag doen. Wat is er fijner dan mooie dingen maken, waar je later trots op kunt zijn.
Ik vind het belangrijk dat opdrachtgevers mij kunnen vertrouwen, dat ik veel energie steek in het maken van een goed eindproduct, dat ik de deadlines en de kosten in de gaten hou en dat we ook nog af en toe kunnen lachen.
Een pietje precies en een workaholic noemen ze me ook weleens.
Met een groot aantal van onze opdrachtgevers heb ik al jarenlang een goeie band op basis van vertrouwen en betrokkenheid. Dat zijn vriendschappen die soms meer vertellen dan mijn werk.

jeroen

Jeroen van Kesteren

(Pelobates fuscus)

Een beetje een duizendpoot op allerhande gebied. Begonnen aan het toneel en in de speelfilm als schrijver en regisseur/assistent via cartoons terecht gekomen in animatie en web. Of het nou een illustratie of animatie in elke gewilde stijl of een site in HTML5 met JAVA en CSS moet zijn. Ik vind het allemaal even leuk om te doen. Hoe lastiger de opdracht des te later in de nacht ik nog in de weer ben. Persoonlijke aandacht voor elke klant, altijd proberen mee te denken en desnoods dag en nacht bereikbaar zijn in combinatie met een heel redelijke prijs. Zo doen we dat graag bij INVORM !